Anticaffe New Experience Ploieşti ~ o pagină urbană

În pragul unei lumi parcă lipsite de linişte, învolburatǎ de haosul cotidian, din când în când, la câte un colţişor de stradă creativă, mai dăm şi peste locaţii inedite, extrem de primitoare şi liniştite, aflate parcă peste munţi de zgomotul zilnic al zilelor agitate.

Acest colţişor se cheamă Anticaffe New Experience deschis şi la Ploieşti, după modelul de anticaffe pe care mai avem plăcerea să îl “savurǎm” în alte câteva oraşe din ţară.
Anticaffe este un loc de vis, un colţ de rai şi un spaţiu de creaţie fără linişte, fără astâmpăr, un locşor intim unde îţi poţi petrece fie dimineţile în compania atelierelor diverse, după-amiezile în solitudine sau serile înconjurat de prieteni dragi. 10011434_1224721630875593_8059609611028660605_n

După conceptul deja cunoscut, un anticaffe este plătit din timpul tău de şedere, restul consumaţiei fiind din partea casei, un ceai, un biscuite, o cafea. Un timp REgal al unui om netulburat, fǎrǎ de grabǎ în forfota urbană, un timp Egal cu plăcerea ta de a-l petrece într-un loc deosebit, fie în camera de ceai, în bibliotecă, la masa de lucru sau pe scaunele discrete ce te îndeamnă la participare în cadrul atelierelor propuse şi desfăşurate aici.

Când am călcat pentru prima dată pragul Anticaffe, acum câteva săptămâni, m-am lovit de o vibraţie pe care parcă o căutam demult în spaţiile urbane locale, un loc unde să te poţi simţi acasă, rupt instantaneu de lumea din exterior şi vrăjit de atmosfera caldă şi sigură ce o oferă acesta.

Despre business, nutriţie, educaţie, psihologie, ecologie sau multe alte subiecte de interes şi actualitate vorbim aici, la Anticaffe New Experience Ploieṣti, într-o atmosferă unicat.

Atenţie! Anticaffe este recomandat cititorilor de bun gust, oamenilor cu efect de bumerang pozitiv, persoanelor active sau aspirante la a deveni active în comunitate, celor creativi sau celor ce vor să se dezvolte personal şi profesional.

Pentru toate acestea, Anticaffe New Experience vǎ invitǎ în cadrul seriilor de ateliere ṣi evenimente lunare pentru a împărtăşi dar şi a acumula noi experienţe.

https://www.facebook.com/AnticaffeRO/

Programul lunii Aprilie => 12809708_1252674088080347_2630834837267228009_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s